"KLIK DIBAWAH DAFTAR PERCUMA"

3/31/2010

Langkah2 Perniagaan Vemma.

1-Anda Daftar-Jadik Paid Member
Anda akan dapat Jus Manggis Tak payah jual anda minum sendiri untuk kesihatan anda

2-Anda Promosi untuk carik pembeli
Anda Promosi Laman Web yang kami sediakan percuma tuk anda
Jangan bimbang ada 5 juta pengguna internet sekarang ni beb dan makin bertambah.
cara promosi mudah jer. 

  •            Promosi kepada kawan-kawan F/B anda

  •            Promosi kat laman wep Promosi Percuma

  •            Promosi kat laman web berbayar

  •            Buat sebaran melalui pemplet

  •            Promosi kat sedara mara

  •            Promosi kat Awek

  •            Promosi kat Pakwe Anda

  •            Promosilah kat sapa-sapapun janji dia join.
3-Anda dapat ahli berdaftar
Sistem Vemmabuilder akan susun down line anda yang dah bayar dan akan kira berapa banyak BONOS UNTUK ANDA SEMINGGU SEKALI BEB. Anda boleh tengok sendiri kat http://www.vemmabuilder.com/ masukkan password yang anda terima bila dah bayar nanti

4-Mudah dan ringkas..
Cepat Daftar dan bayar terus... tengok kat bawah ni Pakej Mana yang berkenan. tak paham lagi tel atau e-mail jer pasti akan dilayan.......PILIH PAKEJ MANA YANG BERKENAN LAGI MAHAL LAGI UNTUNG. Jenis Ahli : Single Pack
Kuantiti Pek : 1 pek
Harga : RM342
Tempoh Keahlian : 1 bulan
Layak : dapat sponsor bonus RM342 kalau sponsor Silver dan RM950 kalau sponsor Ultimate
Pendapatan Maksimum Mingguan : RM3800

Jenis Ahli : Silver Pack
Kuantiti Pek : 6 pek
Harga : RM2052
Tempoh Keahlian : 3 bulan
Layak : dapat sponsor bonus RM342 kalau sponsor Silver dan RM950 kalau sponsor Ultimate
Pendapatan Maksimum Mingguan : RM38,000
Jenis Ahli : Ultimate Pack
Kuantiti Pek : 15 pekHarga : RM5130
Tempoh Keahlian : 6 bulan
Layak : dapat sponsor bonus RM342 kalau sponsor Silver dan RM1520 kalau sponsor Ultimate, dan layak untuk semua bonus di dalam VeMMA
Pendapatan Maksimum Mingguan : RM95,000

Anda diberi masa 90 hari sahaja untuk upgrade kepada status Ultimate Pack bermula dari tarikh anda sertai sebagai 'wholesale membership'. Anda cuma perlu membeli pakej Ultimate Pack sekali sahaja sepanjang hayat anda dalam business Vemma, ini bagi melayakkan anda menerima kelebihan yang ada dalam Ultimate Pack. Selepas itu anda cuma perlu membeli Single Pack sahaja.
Harga pakej dibawah tidak termasuk dengan harga servis Vemmabuilder

                      
                           

KENAPA PERLU UPGRED DENGAN ULTIMATE


Kenapa leader Vemma bermula dengan Ultimate?

Kelebihan Pakej Ultimate

1) Layak DAPAT BONOS RM1520 kalau dapat downline masuk ULTIMATE. Lima org dah balik modal beb
2) Bebas 6 bulan, cariklah seramai mungkin Downline  bebayar. Pas 6 bulan dah kaya cuma beli single pak jer tuk melayakkan anda dapat bonos mcm 6 bulan tu.. 
3) Ada 13 Bonos boleh dapat. Mcm mana nak dapat masuk dulu baru tau.
"Untuk mendapatkan sesuatu yang bernilai bukan mudah ianye memerlukan pengorbanan yang besar, Percayalah kepuasan pasti terasa bila hasilnyer telah berada di depan mata"

Bagaimana hendak mendaftar sebagai MEMBER

Antara perkara yang perlu anda ambil perhatian:

Sistem VeMMaBuilder bernilai USD19.95 per month untuk urusan penjanaan network. Bayaran ini mesti menggunakan KAD KREDIT. Tapi saya hanya bayar sekali shj masa join dulu sebab setiap bulan berjaya dapat lebih dari 5 paid member. So yuran untuk bulan berikutnya adalah FREE.


Jika tiada kredit kad, sila dptkan debit kad dari Eonbank (COMBI CARD).JIKA TIADA CREDITCARD, ANDA BOLEH MENGGUNAKAN DEBITCARD EONBANK/MAYBANK/PUBLICBANK/AMBANK/al-radji/citibank.

Untuk dptkan debit kad, buka akaun simpanan di eonbank/maybank/aj-radji/Public Bank/Ambank/ .Bagi pengguna debitkad visa maybank, anda diarahkan untuk actifkan kad tersebut DI MAYBANK2U.PLAN PEMASARAN DAN GERAK KERJA  


1) Anda                                                2)  Enrolled Anda                                                   3) Team Anda
 (Ultimate)                                                (Ultimate)                                                           (Ultimate Team)
  PROMOSI                                           PROMOSI                                                            PROMOSI
DAPAT DUIT                                      DAPAT DUIT                                                      DAPAT DUIT
                                                            "Sejauh mana kejayaan anda
                                                        adalah berdasarkan sejauh mana
                                           Anda membantu PM & Team Anda untuk berjaya"


KEISTIMEWAAN SISTEM PERNIAGAAN VEMMA

1)     Plan Pemasaran Anda lebih mudah kerana dibantu oleh sistem VemmaBuilder yang membantu pasukan anda untuk berkembang, kerana ada limpahan Enroller yang diberikan kepada anda oleh upline anda bagi mempercepatkan Team anda berkembang.
 

2)     Bimbingan diberikan cecara percuma bagi memastikan Team anda akan terus berkembang dari masa-kesema, kerana Team anda perlulah mempunyai ilmu dan matlamat yang sama seperti anda.


3)     Kenapa anda harus takut untuk mencuba sesuatu yang boleh dilaksakan secara berkumpulan, Anda akan di sokong oleh orang-orang yang telah berjaya yang suatu masa dulu sepeti anda dan mereka tahu kejayaan mereka adalah bergantung kepada kajayaan anda.
CARA & KONSEP KERJA DI VEMMA


-Sebenarnya ianya mengunakan konsep perniagaan yang biasa cuma ianye dijalankan secara onlie(internet) dan dibantu oleh sistem di panggil Vemmabuilder bagi menguruskan enroller kita.

Asasnyer kita cuma perlu mempromosikan jenama Vemma, tapi bagaimana nak mempromosikanyer

-Anda akan di bekalkan dengan satu lama web yang perlu anda promosikan dan carilah seberapa ramai orang yang boleh bagi melawati laman web anda kerana makin ramai org mendaftar makin anda berpeluang menanbah ahli group anda. anda perlu ingat yang pengguna internet di Malaysia makin bertambah dari hari ke sehari jadi peluang untuk anda adalah amat cerah.
-Anda boleh bercerita dan memperkenalkan kepada rakan-rakan anda di facebook atau di friendster serta laman2 web sembang yang lain.
-Jika anda mempunyai modal anda juga boleh mempromosikanya di laman2 web berbayar.
-Anda juga boleh mengunakan pemplet atau sebaran maklumat di luar talian.
-Anda hendaklah kreatif dalam mencari jalan untuk mempromosikanya kerana "orang yang hebat adalah orang sentiasa berfikiran secara luar biasa, jadilah orang yang istimewa di kalangan golongan yang biasa"
-konsep yang mudah, kenapa kita takut untuk mencuba !!!! "JADILAH ORANG YG BIASA YG MEMILIKI SESUATU YANG LUAR BIASA"


4)     Kenapa anda harus membiarkan impian anda terkubur begitu sahaja sedangkan ianya mampu untuk anda miliki dengan sedikit pengorbanan yang perlu anda lakukan pada hari ini.

5)     Tentu anda tidak yakin untuk memilikinya, Sekarang pasangkan azam dan pengorbanan untuk merubah itu semua kerana peluang untuk    anda telah berada di depan mata dan kami akan sentiasa membantu anda untuk kejayaan bersama di VEMMA.
                                   
 "klik di sini"